筧康明研究室

Projects

Exhibiting at Ars Electronica Festival 2016 Artist Lab

Category : 展示 · by 9月 4th, 2016

We’re pleased to announce that Yasuaki Kakehi lab will exhibit four new pieces at Ars Electronica Festival 2016. This year’s theme of the festival is “Radical Atoms and the alchemists of our time.” As one of “alchemists of our time”, Yasuaki Kakehi was selected to show his group’s works. During the festival, we will exhibit following pieces at PostCity:
Loopers (Yasuaki Kakehi),
microcosm (Shohei Takei and Yasuaki Kakehi),
Phytowalker (Junichi Yamaoka and Yasuaki Kakehi), and
Single-Stroke Structures (Takahiro Hasegawa and Yasuaki Kakehi).

メディアアートの最高峰のフェスティバルArs Electronicaフェスティバル(オーストリア、リンツ)で筧康明研究室が4点の作品展示を行います。今年のテーマは、“Radical Atoms and the alchemists of our time”。 現代のアルケミストの一人として筧康明が選定され、下記の新作を展示することになりました。3年連続でフェスティバルでの招待展示になります。