筧康明研究室

Projects

Ars Electronica 2014 Future Innovator Summit

Category : 未分類 · by 9月 3rd, 2014

Yasuaki Kakehi was invited to Future Innovator Summit in Ars Electronica 2014, one of the largest Media Art festivals.
On the venue, he will participate two-day workshop and give a short presentation.
In addition, six pieces (lapillus bug, unsettled, temporal, tamable looper, onNoteand TECHTILE toolkit) will be exhibited in the festival (Akademisches Gymnasium, 2. OG, Chemiesaal, Raum 202).
Further, The lapillus bug will be exhibited in the annual exhibition in Ars Electronica Center.

筧康明准教授がメディアアートの世界最大の祭典Ars Electronica 2014で開催されるFuture Innovator Summitに招待されました。会期中には二日間のワークショップに参加し、プレゼンテーションも予定しています。また、筧康明研究室の6つの作品(lapillus bug, unsettled, temporal, tamable looper, onNoteand TECHTILE toolkit)が会期中に展示されます(会場:Akademisches Gymnasium, 2. OG, Chemiesaal, Raum 202)。さらに、会期後にはlapillus bugはArs Electronica Centerでの年間常設展での展示が決定しました。